"Черешката на тортата" започва на 1 октомври

 

Участници посрещат гостите си с люта домашна ракия, изненадват ги с дайвинг, разходка с лодка... и разходка с тир

 

 

От 01 октомври в ефира на Нова ТВ започва голямото готвене. Точно това е денят, в който шеф Иван Манчев ще даде старт на кулинарното риалити „Черешката на тортата – ти си звездата”. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 ч. и както винаги, ще предлага на зрителите вълнуваща среща с кулинарията, видяна през погледа на участници от цяла България.

 

 

Още в първите епизоди зрителите на Нова ТВ ще станем свидетели на трогателни истории и неочаквани изненади. Някои от участниците ще разкрият защо кулинарията за тях е спасение, други ще ни посрещнат с песен, а трети буквално ще ни хвърлят на дълбокото с екстремно гмуркане. Преди всичко това обаче всички те ще сътворят чудеса в кухнята – ще заложат на специалитети от непалската и арабска кухня, ще стигнат до Аркутино и село Богдан и дори ще ни посрещнат с трактор, люта домашна ракия, домат и сол. Разходка с тир, разходка с лодка и заря на плажа са само част от останалите изненади, с които любителите кулинари ще се опитат да впечатлят своите гости, шеф Манчев и зрителите пред екрана.

 

 

Чети и: Орлин е първият номиниран за изгонване от Къщата

 

 

Какво още са подготвили първите участници, с какво ще блеснат в кухнята и кои ще бъдат първите кулинарни звезди на сезона, ще разберем от 01 октомври.

 

 

Всички останали, които искат да бъдат част от шоуто, могат да продължават да се записват за участие на сайта http://novatv.bg/chereshkata/

 

 

„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 01 октомври, всеки делничен ден от 17.00 ч.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV