Втори сезон на фантастичния трилър „Посетители”

 

Премиера за България по bTV Cinema

 

 

Фантастичният драматичен трилър „Посетители” се завръща в ефира на bTV Cinema с премиерен за България втори сезон. Новите епизоди, отново базирани на поредицата от 1980 година, стартират на 1 октомври и ще се излъчват всеки делничен ден от 20:00 часа.

 

 

Докато в първия сезон на „Посетители” приличащите на хора извънземни кацат във всички по-големи градове в света, заявявайки, че желаят да споделят своите постижения в областта на медицината и технологиите в замяна на малко от земните ресурси, вторият сезон ще предложи продължение на историята в много по-тъмни краски. Епизодите обещават не само нови герои и обрати в сюжета, но и  много повече екшън.

 

 

 

 

Заравяйки се дълбоко в зловещите мотиви зад пристигането на посетителите, техните реални цели за бъдещето на Земята и нивото на корупция, което са постигнали  в рамките на нашите правителства, бизнес и религиозни институции, вторият сезон на „Посетители” представя Петата колония -  съпротивата на „V”, която продължа борбата срещу нашествениците. В поредицата се появява и загадъчното Червено небе, отприщено от Анна - харизматичен лидер на злонамерени посетители. На Земята ще пристигнат още кораби, от които Ана ще се възползва в плана си за отмъщение за унищожените й яйца.

 

 

Чети и: „Код: Криминално” и „Хрътките” отново по горещи следи

 

 

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видим Морена Бакарин, Елизабет Митчъл, Морис Чеснът, Скот Уолд, Джоел Греч и др. Гост звезда в поредицата е и Джейн Бедлър, която е в ролята на Даяна в оригиналната поредица. Режисьор на "Посетители" е Кенет Джонсън.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV