Гала, Ралица Балева и Георги Мамалев в Станция Нова

 

Нана гостува на Любен Дилов в „Удавете водещия”

 

 

Бойко Борисов е добър държавник и всички протести срещу него са вредни – с тази теза ще провокира Любен Дилов-син в рубриката „Удавете водещия” тази неделя. Негови опоненти в спора ще бъдат Юлияна Дончева и Слави Бинев.

 

 

Другата тема, която ще поляризира гледните точки в студиото, е „Само идиот би помилвал Йордан Опиц”. Тук срещу Любен Дилов ще застанат Ангел Джамбазки и Ива Николова. Специален гост на известния журналист, политик и сценарист ще бъде и водещата Нана.

 

 

След опасността от удавяне, неделният блок ще продължи със „Съдебен спор” и темата „Осиновиха ми детето”, където 28-годишна жена, оставила преди година дъщеря си в социален дом, наскоро разбира, че детето й е осиновено.

 

 

Чети и: Финален трейлър на “Хобит: Неочаквано пътешествие”

 

 

Истински матриархат ще настъпи в рубриката „Съпругите”, където гости ще бъдат Гала и Кремена Халваджиян дни след старта на шоуто „Имаш поща”, дизайнерката Жени Живкова и завърналата се в България специално за нейното ревю Ралица Балева. Водещите Жени и Мая ще посрещнат в студиото нумеролога Кристина Сунгарска, певицата Малина и единственото мъжко присъствие в лицето на актьора Георги Мамалев.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV