Семействата на Рангел и Йордан спешно връщат паметта им

 

„Столичани в повече” в сряда от 21:00 часа по bTV

 

 

Притиснати от опасността французинът Доминик  да се откаже от инвестициите си в Извор, ако Рангел и Йордан не се оправят в най-скоро време, роднините им ще трябва да върнат спомените им по най-бързия начин. Заредени с много идеи, те триумфално ще се отправят към болницата.

 

 

Семейни албуми със снимки, любими ястия, рисунки, предизборни плакати, познати аромати, песни  – семействата ще разчитат на всичко, за да опреснят паметта на пострадалите. Ще доведат ли усилията на близките им до проблясъци в умовете на бившия и настоящия кмет на Извор или положението е напълно безнадеждно -  в „Столичани в повече” в сряда от 21:00 часа по bTV.

 

 

В предстоящия епизод Доминик ще сподели на Константин, че проявява интерес към Мария Чеканова. Бизнесменът ще побърза да попари мераците на французина. Инвеститорът обаче е сигурен в донжуанските си възможности и е готов да се обзаложи, че може да свали момичето.

 

 

Чети и: Homeland" и "Modern Family" обраха наградите "Еми"

 

 

Пацо и Гълъбина ще се срещнат за първи път след завръщането на Зоя. Кръчмарят ще се извини на любимата си за непредвидените събития и ще се надява тя да му прости. Междувременно, Радко продължава да се терзае от мисълта, че майка му може би си има любовник. Той деликатно ще подхване темата и ще получи неочаквано признание от Гълъбина...  

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV