Оливър Стоун и Джон Траволта с награди за цялостно творчество

 

Звездите от филма "Диваци" бяха премирана на фестивала в Сан Себастиан

 

 

Само в рамките на седмица, звездата от новата кино премиера Диваци Джон Траволта получи две награди за цялостно творчество. След като бе удостоен с нея на филмовия фестивал в Цюрих миналата седмица, вчера актьорът получи и почетното отличие „Доностия” на  фестивала в Сан Себастиан. По време на юбилейното 60-то издание на филмовото събитие в испанския град, официално признание за цялостен принос получи и режисьорът на лентата Диваци Оливър Стоун.

 

 

На сцената в Сан Себастиан редом един до друг застанаха три от големите мъжки имена в екипа на екшън-трилъра "Диваци". Наградите за цялостно творчество на Траволта и Стоун бяха връчени лично от Бенисио Дел Торо, който във филма е част от влиятелен наркокартел, управляван от безмилостната Елена Санчес (Салма Хайек). Преди церемонията, на среща с медиите, Траволта сподели възхищението си от съвместната им работа по продукцията: „Когато си на сцена, на която работят Оливър Стоун и Бенисио Дел Торо, разбираш какъв всъщност е смисълът от това да правиш филми”.

 

 

"Диваци" е най-новият филм на знаменития режисьор и в него Оливър Стоун пресъздава вълнуващия разказ от едноименния роман на Дон Уинслоу, превърнал се в бестелър на Ню Йорк Таймс. Книгата вече е на българския книжен пазар и обещава да провокира читателския интерес с внушителни емоции и неочаквани сюжетни обрати.

 

 

Чети и:  Семействата на Рангел и Йордан спешно връщат паметта им

 

 

Впечатляващият екшън-трилър на Оливър Стоун събира на големия екран талантливи актьори като Салма Хайек („Десперадо”), Джон Траволта („Криминале”), Бенисио Дел Торо („Гепи”), Блейк Лайвли (ТВ сериала „Клюкарката”), Тейлър Кич („Джон Картър: Между два свята”), Арън-Тайлър Джонсън („Илюзионистът”) и Демиан Бичир („По-добър живот”).

 

 

"Диваци" вече има предпремиерни прожекции в избрани кина, а на 28 септември 2012 г. е официалната премиера в цялата страна.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV