Играта и Косьо Лунгов застават „Срещу новините”

 

Предаването на БНТ1 започва тази събота с нови водещи и обновена визия

 

 

Ивайло Иванов - Играта и Косьо Лунгов са новите водещи на „Срещу новините”. Вторият сезон на предаването стартира тази събота по БНТ1 и ще се излъчва вече два пъти в седмицата – в събота и неделя от 19:00 ч. Шоуто, пародиращо събитията на деня, ще забавлява зрителите през новия телевизионен сезон с изцяло променена визия, нов декор и много изненади.

 

 

Забавната страна на новините ще търсят нашумелият рапър Ивайло Иванов-Играта – доскоро водещ на музикалната телевизия The Voice и Константин Лунгов, когото зрителите познават с актьорските му изяви от миналия сезон на „Срещу новините“.  В типичния стил на предаването, през новия сезон всичко отново ще минава през призмата на хумора, като съботният брой ще засяга по-сериозни теми от изминалата седмица, а в неделя ще се набляга повече на по-лежерните, забавни теми и веселото отразяване на новините.

 

 

Гостите на предаването ще бъдат подлагани безмилостно на разсмиване и обстрелвани с шеговити въпроси. Сценаристите са приготвили много свежи изненади и нови рубрики. Изключително интересна ще е спортната тема, в която ще се коментират бъдещи, още неслучили се събития. Зрителите ще могат да се радват и на весели, но обективни  включвания от мястото на събитията и от очарователната репортерка на „Срещу новините“ Гергана Найденова. Аудиторията на предаването ще може да задава въпроси към гостите в официалната фейсбук страницата на предаването.

 

 

Чети и: Оливър Стоун и Джон Траволта с награди за цялостно творчество

 

 

Заставайки смело срещу новините, Играта и Косьо Лунгов ще представят на зрителите смешната страна на делничната информация, веселото интерпретиране на скучните седмични публикации.  С естественото си чувство за хумор те ще обсъждат известни личности, поставяйки ги в забавни ситуации, ще преглеждат фейсбука им, ще се ровят из жълтините и изобщо ще правят това, което умеят най-добре – да не оставят зрителя да скучае.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV