Полицията попада на ДНК и следи от Маги Табакова

 

Хващат героинята на Параскева Джукелова в изневяра довечера по bTV

 

 

Маги Табакова е жива и може би на свобода – до този извод стигат полицай Чернев (Иван Бърнев) и Полина Павлова. До тези разкрития, обаче, ги отвежда не друг, а Вяра Табакова (София Кузева-Чернева). Тя получава информацията от свидетелка, дошла в районното да съобщи, че е видяла Маги жива и здрава. Никой не й вярва освен отчаяната майка, която независимо от мнението на полицията тръгва на собствено разследване.

 

 

Вяра е придружена от съпуга си Радо (Георги Стайков), който за първи път се доверява на усещанията й. Резултатът е положителен – Вяра разпознава на една улична сергия медальона на Маги, който й е купила преди години. Именно тази улика отвежда полицията до изоставена къща в Ихтиман, в която намират доказателства, че Маги е била там и то не сама. Никъде обаче не откриват следи, които да говорят, че тя е държана като пленница, а точно обратното. 

 

 

Чети и: Играта и Косьо Лунгов застават „Срещу новините”

 

 

В същото време семейството на Катя (Параскева Джукелова) и Бранко (Атанас Сребрев) Андонови е на път да се разпадне. Бранко подозира съпругата си в изневяра и й устройва капан. Дали ще се хване тя ще стане ясно на семейната вечеря на клана Табакови тази вечер от 20.00 часа по bTV. Извратената връзка между Катя и Бранко е на път да завладее всичките им мисли и двамата не забелязват, че дъщеря им Яна (Елизабет Марангозова) е направила опит да се самоубии.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV