„Момчетата от Медисън Авеню”

 

Премиерен сериал по БНТ1

 

 

Страхотен актьорски състав, блестяща идея и огромна зрителска аудитория са ключовите характеристики на култовия американски сериал „Момчетата от Медисън Авеню” (Mad Man, 2007-2012). Сериалът представя историята на група рекламисти, отдадени изцяло на работата си, а действието се развива в Ню Йорк през 60-те години на миналия век. Те нямат конкуренция, а основната им мисия е да продават добре.

 

 

Освен професионалният им живот, на показ ще бъде изваден и личният им, който крие изненадващи тайни. Създател на сериала е Матю Уейнър - сценарист на успешните продукции Becker и The Sopranos, който е отличен и с няколко награди ЕМИ.

 

 

Сериалът тръгва през 2007 г., а пилотният му епизод е гледан от близо един милион зрители. С четирите си награди „Златен глобус” Mad Men безспорно доказва, че е заслужил вниманието на аудиторията.

 

 

Чети и: Играта и Косьо Лунгов застават „Срещу новините”

 

 

В състава на филма ще видите и един от носителите на „Златен глобус” за ролята си в сериала – Джон Хам, който изпълнява ролята на директор на рекламната агенция. Той е очарователен, безскруполен и освен че има любовница, се заглежда и по всяка красива жена. Дженюари Джоунс, която познавате от хитове като X-Men: First Class и Unknown  е в ролята на неговата съпруга. Винсънт Картхайзър, Джон Слатъри и Кристина Хендрикс са само част от звездните имена, които ще ви очароват в Mad Men.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV