Актьорът Иван Юруков гостува в „Търси се…”

 

Неделя от 11:00 часа по bTV

 

 

Звездата от хитовия сериал „Столичани в повече” – Иван Юруков, ще бъде специален гост в следващото издание на токшоуто „Търси се…“ тази неделя,  30 септември, от 11:00 часа по bTV.

 

 

Първата изненада за него ще бъде „голямата му любов“ във филма – актрисата Виолета Марковска. „Двамата си приличаме по това, че ревностно пазим личния си живот от медиите и на снимачната площадка предпочитаме единствено да работим, а не да обсъждаме лични неща “, казва Вили. Тя ще провокира своя екранен партньор да покаже пред зрителите таланта си на поет.

 

 

Актьорът ще се срещне и с любимия си преподавател от НАТФИЗ – проф. Илия Илиев. Той ще разкрие, че Иван е „изключително чувствително момче, но като актьор може да поеме големи роли и да им се отдаде на сцената.  Като „свой астрален близнак“ пък ще го определи режисьорката Аглика дьо Лайе. „ Иван умее да си поставя предизвикателства. Неизвестното изобщо не го плаши, дори напротив - примамва го.”

 

 

За първи път Иван ще разкрие подробности около своето семейство. Той ще разкаже за един любопитен момент, свързан с претърпяна от брат му катастрофа. „С брат ми сме изключително близки. В деня на катастрофата аз бях завършил иконата на Св. Петка и той дойде да я види. Ударът беше жесток, а той излезе невредим. Тя го е закриляла“, ще си спомни актьорът.

 

 

Предизвикателство да се ожени ще получи актьорът от своя колега и близък приятел Стоян Младенов. Мисли ли Иван вече за задомяване и влюбвал ли се е до безпаметност, зрителите ще видите в неделя от 11:00 часа в „Търси се…” по bTV.

 

 

Чети и: „Момчетата от Медисън Авеню”

 

 

Последната изненада за него ще бъде един от големите български актьори, когото той нарича „свой баща“ – актьорът от „Седем часа разлика” Юрий Ангелов. Той ще се включи на живо по телефона от морското селце Фазаново, където живее. „Още в мига, в който го видях, го почувствах много близък и сега той ми е като син“, ще признае  големият актьор. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV