Анастасия изоставя семейното огнище

 

Коцето пък тръгва на училище този петък от 20.00 часа в „Домашен арест”

 

 

Този петък, 28 септември, от 20.00 часа напрежението в къщата на тъщата ще ескалира. Резултатът – Сиси тръгва на работа, а Коцето ... на училище. И всичко това под зоркия поглед на Ники Илиев, който се включи в режисьорския екип на най-успешния ситком и ще направи своя дебют този петък в ефира на bTV.

 

 

 

 

Новата обстановка в къщата, безпаричието и явното пренебрегване на труда, които полага за семейството си, карат Анастасия да вземе категорично решение – да си намери работа. Мама Еми учтиво й предлага връзките си, но Сиси отказва. Успява да намери работа, която се оказва жалка, намира и друга – опасна, намира и трета – унизителна.

 

 

Занемарените домакински задължения карат баща и дъщеря заедно да провалят поредното интервю на Анастасия. Отчаяна и с ясното съзнание, че ще й е задължена до гроб, тя свежда глава и моли за помощ Мама Еми. Разбира се, успява да си върне тъпкано на Коцето за проваленото интервю.

 

 

Отмъщението а Сиси е повече от неприятно - тя с ужас разбира, че Коцето няма диплома за средно образование. След много уговорки той се съгласява при условие, че тайната му се пази дълбоко. Истината обаче е разкрита на Зара, което много огорчава Коцето и той спира да ходи на училище, разбира се, без да каже на жена си. Райчо заблуждава Коцето, че ще го скатава, но всъщност го предава на Анастасия и гледа сеира от последвалия скандал. Коцето е категоричен в решението си, но в този момент пристига новата класна и го мотивира да продължи образованието си. Сиси е горда от решението на Коцето, но само, защото не знае кой ще му пише оценките.

 

 

Чети и: "Университет за таласъми" - едно чудовищно забавление

 

 

„Много приятно изненадан съм от целия екип и от хората зад камерите. Благодаря им за това, че дават свобода на работата ми и така всичко се случва много естествено и леко-без нерви. Изключително доволен съм и от работата си с актьорите от сериала. Всички са невероятни и се раздават истински пред камерите. А това със сигурност ще си проличи и на екрана този петък от 20.00 часа” – споделя емоциите си от своя дебют в екипа на сериала Ники Илиев.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV