„Хензел и Гретел: Ловци на вещици”

 

Джереми Ренър и Джема Артънтън са безмилостни наемници 

 

 

Пирключенският екшън „Хензел и Гретел: Ловци на вещици”  е динамичен, мрачен и суров прочит на познатата история за брат и сестра, изоставените в гората и случайно попаднали в бонбонената къща на зла вещица.

 

 

Едва изплъзнали се от ръцете на вещицата, 15 години след тази кървава случка, порастналите Хензел (Джереми Ренър) и Гретел (Джема Артъртън) са вече отлично обучени и безстрашни професионални ловци на глави, експерти в откриването и убиването на вещици. И двамата са силни бойци, отдадени на каузата и на грижата да се закрилят взаимно.

 

 

Наети да помогнат на жителите на малко градче, от ловци Хензел и Гретел се превръщат в плячка и ще трябва да се изправят срещу зло, много по-силно от вещиците...тяхното собствено минало.

 

 

Чети и: So Independent Sofia стартира на 25 октомври

 

 

В главните роли на брата и сестрата са номинирания за „Оскар” Джереми Ренър, познат от големи продукции като „Мисията невъзможна: Режим Фантом”,  „Отмъстителите” и „Наследството на Борн” и британката Джема Артъртън, която в последните госини гледахме в  „Спектър на утехата”, „Принцът на Персия: Пясъците на времето” и „Сблъсъкът на титаните”. Към актьорския екип се присъединява и друга талантлива актриса, холандката Фамке Янсен. Сред множеството телевизионни и кино продукции, в които е участвала, са „ Х-Мен: Последният сблъсък” и „Клъцни/Срежи”.

 

 

Сценарист и режисьор на филма е норвежецът Томи Виркола, а продуценти са Уил Фарел, Адам МакКей, Кевин Месик и Бо Флин.

 

 

„Хензел и Гретел: Ловци на вещици” излиза на 3D в кината на 25 януари 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV