Мики Манойлович стана член на САБ

 

Сръбската звезда се снима в новия филм на Стефан Командарев

 

 

Мики Манойлович вече е част от Съюза на артистите в България (САБ). Това стана факт докато актьорът беше в София, за репетициите на новия филм на Стефан Командарев, „Съдилището“. Мики отново ще работи с режисьора на „Светът е голям и спасение дебнве отвсякъде“, който попадна в шорт-листата на номинациите за „Оскар“. „С новия филм амбициите ни са още по-големи“, споделя Командарев.

 

 

Снимките на „Съдилището“ започват през Октомври, като екипът ще се настани в живописните местности край Ивайловград, след което има снимки в Германия. По новия си филм Стефан Командарев работи от 2009-а година насам. Сценарият е дело на Марин Дамянов, Емил Спахийски и самия Командарев. Направени са 12 варианта, след взето участие в престижни европейски програми за писане и разработване на филмови сценарии. Музиката отново е поверена на Стефан Вълдобрев.

 

 

Чети и: Първи трейлър на „Изстрел в главата”

 

 

Освен Мики, във филма ще видим Асен Блатечки, Ованес Торосян, Параскева Джукелова, Васил Василев-Зуека както и завръщане в голямото кино ще направи Христо Мутафчиев.

 

 

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV