Джерард Бътлър се завръща като актьор и продуцент

 

Ще го гледаме в "Господари на вълните"

 

 

В "Господари на вълните" ще видим нещо много повече от типична история за сърфисти. Едно обикновено момче ще докаже силата на човешкия дух, борейки се за сбъдването на своята най-смела мечта. Това е разказ за едно приятелство, калено в бурята на опасността и желанието за победа. В името на своята мечта Джей (Джони Уестън) ще пребори най-големите си страхове... и може би ще плати твърде висока цена за дързостта си.

 

 

 

 

Едва 15-годишен, Джей открива, че митичните вълни Маверикс – едни от най-големите в света – не само са истински, но съществуват едва на няколко километра от дома му в Санта Круз. Момчето търси помощ в лицето на местната легенда Фрости Хесън (Джерард Бътлър), който да го научи да ги овладява. Залавяйки се със задачата да се преборят с едно изключително  трудно предизвикателство, Джей и Фрости създават уникално приятелство, което променя живота и на двамата. Те са част от вълнуващо приключение, в което „не всичко опира до сърфирането, а до това да откриеш нещо в живота си, което те прави свободен“.

 

 

Чети и: "Тримата мускетари"

 

 

"Господари на вълните" събира на големия екран легендарния актьор Джерард Бътлър („300“, „Проповедникът с картечницата“) и младия талант Джони Уестън („John Dies at the End“, „Sugar“). Актьорският екип на филма включва още Екизабет Шу („Човек без сянка“, „Завръщане в бъдещето II“), Абигейл Спенсър („Шпионски свалки“), Левин Рамбин („Игрите на глада“) и Тейлър Хендли („Тексаско клане: Началото“). Режисьори на лентата са Майкъл Аптид и Къртис Хенсън, а сценаристите са Карио Салем и Брандън Хупър.

 

 

"Господари на вълните" ще излезе в кината у нас на 23 ноември 2012 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV