Новият плакат на „Здрач“ ще бъде разкрит на части

 

Шестте парчета ще обиколят света между 23:00 тази вечер и 19:00 утре

 

 

Официалният плакат на дългоочаквания финал на ЗДРАЧ: ЗАЗОРЯВАНЕ – ЧАСТ II ще бъде разкрит във вторник в 19:00 часа българско време в официалната Facebook страница на филма facebook.com/TheTwilightSagaBreakingDawnBG.

 

 

Вълнуващата премиера ще бъде предхождана от 6 малки подсказки – от 23:00 часа тази вечер на всеки няколко часа ще бъде публикувана по 1 част от плаката.

 

 

В ЗДРАЧ: ЗАЗОРЯВАНЕ – ЧАСТ II Бела, Едуард и Джейкъп трябва да съберат вампири от целия свят, за да се противопоставят на надвисналата заплаха от господството на Волтури. По този повод премиерата на новия плакат е замислена на части, чиито представяния ще бъдат съгласувани с местното време в 6 различни региона на Земята – Нова Зеландия, Токио, Дубай, Лондон, Буенос Айрес и Северна Америка. Навсякъде подсказките ще бъдат пускани в ранната утрин на 2 октомври във Facebook страниците на петте филма и главните им герои.

 

 

Чети и: Смях и романтика в новия сериал „Женско царство”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

здравей! аз съм от град своге, и ако може да видя плакатите на justin bieber и на здрач пиши ми в facebook : anka asenova

Още Кино & TV