"Хотел Трансилвания" ще ни очаква на 19 октомври

 

Филмът ще излезе на 3D

 

 

Анимацията на Сони Пикчърс Анимейшън "Хотел Трансилвания" оглави бокс офис класацията този уикенд в САЩ. С рекордния си резултат от 43 милиона долара филмът се доближава до резултатите на безспорния рекордьор в тази категория - "Ледена епоха:Континентален дрейф".

 

 

Филма тръгва по екраните у нас на 19 октомври в 3D формат. Героите от филма говорят с гласовете на Георги Спасов като Дракула, Илиян Марков като Джонатан, Елен Колева като Мейвис, Николай Урумов като Франкенщайн, Здравко Димитров като Уейн, Албена Михова като Юнис, Момчил Степанов като Мъри. Песните във филма изпълняват Рафи, Ангел и Моисей и Поли Генова.

 

 

 

 

Добре дошли в петзвездния пищен хотел „Трансилвания“, чийто собственик е самият Дракула – мястото, където чудовищата и техните семейства могат да отдъхнат и да се държат естествено, без да бъдат притеснявани от хората. За един специален уикенд Дракула е поканил някои от най-известните чудовища на света - Франкенщайн със съпругата му, Мумията, Невидимия човек, семейство върколаци и други, за да да отпразнуват 118-тия рожден ден на дъщеря му Мейвис. Но всички планове на Драк може да се провалят, когато в хотела случайно се настанява един обикновен човек и... той не сваля очи от Мейвис.

 

 

Чети и: Новият плакат на „Здрач“ ще бъде разкрит на части

 

 

Columbia Pictures представя филма на Sony Pictures Animation, Хотел Трансилвания.  Режисьор е Генди Тартаковски, продуцент е Мишел Мърдока. Сценарият е дело на Питър Бейнам и Робърт Смайгъл, по сюжет на Тод Дърам и Дан Хейгман & Кевин Хейгман. Изпълнителни продуценти са Адам Сандлър, Робърт Смайгъл и Алън Кавърт.  Музиката е на Марк Мадърсбоу, Лайза Ричардсън е отговорна за подбора на музиката. Визия и анимация - Sony Pictures Imageworks Inc.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV