На кино без кино

 

От 8-ми до 31-ви октомври в три алтернативни

 

 

През октомври Позор кани ценителите на качествените филми на кино извън киносалоните. От 8-ми до 31-ви октомври в три алтернативни локации ще се прожектират някои от най-успешните продукции включени във фестивалите на Позор през последните 3 години. Dada Cultural Bar, + това и Сохо ще са домакини на проекта „На кино без кино”.

 

 

Любителите на късометражните филми ще могат да видят селекцията с кратки филми от Скандинавия „Късометражна симфония”, близкоизточните истории в цикъла „Кино Изток”, балканските еротични новели в „Хептамерон”, остроумната британска мозайка „Сексът в случки” и изпълнения с десетки приключения из всички краища на света „Човешки истории”.

 

 

„Сексът в случки”

 

 

Два от фаворитите на публиката от фестивала „Северно сияние” ще могат да се видят в уютната атмосфера на Сохо – „Да захапеш кокала” и „Анархия в Жирмунай”. Екипът на Dada Cultura Bar ще е вашият екскурзовод по време на обиколката ви из улиците и тайните кътчета на Сао Пауло в „Добре дошли в Сао Пауло”. А ако искате да се разходите из колоритните пазари и арт места на Истанбул, заповядайте на прожекцията на „Истории от Бейоглу” в + това.

 

 

„С цвете в джоба”

 

 

„С цвете в джоба” ще отведе зрителите далеч на Изток в Малайзия, а „Микрофонът” ще ги потопи в ъндърграунд средите на Александрия. Животът ви ще бъде „Празник всеки ден”, ако се оставите в ръцете на трите красавици от едноименния филм, които ще радват зрителите на 15-ти октомври в Сохо.

 

 

Билетите за всички прожекции са 5 лева.

 

 

Чети и: Георги Тошев спечели голямата награда на “Документ.АРТ”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV