Приключенията на Немо се завръщат на 3D

 

„Търсенето на Немо”  ще излезе в 3D кината у нас през януари 2013 г.

 

 

Носителят на „Оскар” за най-добър анимационен филм „Търсенето на Немо” се завръща на големия екран за пръв път в дигитален 3D формат. Изумителното приключение на Немо във водите на безбрежния океан е заредено съв свеж хумор, силни емоции и колоритни герои.

 

 

През 2003 г., когато анимационната комедия излиза на голям екран, грабва не само симпатиите на зрителите, но и тези на критиката. „Търсенето на Немо” печели „Оскар” през 2003 г. за най-добър анимационен филм и „Златен глобус” за най-добър филм в категорията мюзикъл или комедия. През 2008 г. Американският филмов институт включва „Търсенето на Немо” сред десетте най-добри анимационни филми, правени някога.

 

 

 

 

„Търсенето на Немо” проследява комичното и вълнуващо пътешествие на страдащата от прекомерна мания за закрила тропическа рибка Марлин (в оригинал с гласа на Албърт Брукс) и сина му Немо (в оригинал с гласа на Алегзандър Гулд). Те се озовават разделени в Големия бариерен риф и Немо неочаквано се озовава далеч от родния океан...в аквариум в зъболекарски кабинет.

 

 

Марлин предприема опасно пътуване, за да спаси сина си, ободряван по пътя от присъствието на Дори (в оригинал с гласа Елън Де Дженерис), дружелюбна тихоокеанска рибка, която със своята разсеяност и лоша памет ги въвлича в неочаквани премеждия.

 

 

Чети и: Робокоп ще се завърне през 2013-та

 

 

Неочаквано с епичното си усилие да спаси Немо, Марлин се превръща в истински герой, но сина му също има свой, не по-малко дързък план да се завърне благополучно у дома.

 

 

Премиерата на „Търсенето на Немо” в 3D кината у нас е през януари 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV