Мама Еми повежда вендета срещу Райчо

 

Отмъщението ще е в стил „Кръстникът”

 

 

Утре от 20:00 часа в „Домашен арест” мама Еми ще вербува Коцето в пъклен план за отмъщение срещу Райчо. Напълно в стил „Кръсникът”, тъщата ще планира кървава вендета срещу най-скъпото на натрапника, за да отстрани „малкото жалко същество” от живота и имота си.

 

 

Коцето пък ще се превърне в основно оръжие на обеднялата реститутка - ще се внедри под прикритието на съюзник в близкия кръг на собственика на втория етаж и ще се опита да открие нещо, което Райчо обича. След няколко дни и много алкохол завреният зет ще установи, че такова нещо всъщност съществува – животинската версия на Хюсеин Болт, която отвлича… и разбира се изгубва.

 

 

Как ще се развият терористичните действия по италиански в къщата на тъщата, ще стане ясно утре вечер в „Домашен арест” по bTV.

 

 

Чети и: Приключенията на Немо се завръщат на 3D

 

 

Във втория епизод от „Домашен арест” за вечерта Коцето ще прояви нетипично желание да помогне на „любимата” тъща да закрепи бюджета. Под „добронамереното” ръководство на Райчо, той  поема в свои ръце „мъжката работа” да продаде аристократичния автомобил на Емилия. След поредица от тежки катастрофи, животът на Костадин виси на косъм…, но не заради травмите от сблъсъците.    

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV