Ирен Леви и Иво Христов са новите водещи на „Малки истории”

 

Предаването търси отговори на въпросите, които личните истории поставят

 

 

Новият сезон на „Малки истории” започва с обновена концепция и нова двойка водещи: Ирен Леви и Иво Христов. Студийното предаване, както и до сега, търси най-вече отговори на въпросите, които личните истории поставят и се опитва да намери решения на казуси и проблеми с помощта на институциите.

 

 

 

 

Актуалната част предаването ще дискутира събитието на седмицата, но не експертно. Гледната си точка по конкретния казус ще представят трима човека с различни професии и социален статус. Например шофьор на такси, социолог и манекенка ще дискутират идеята за референдум за АЕЦ „Белене”.

 

 

В предаването присъстват и т. нар. постоянни коментатори, които ще правят кратък анализ на малките истории от седмицата, ще коментират моралните казуси, решенията, условията, в които живеем, отношенията ни и др. Сред постоянните коментатори са Харалан Александров, Румен Леонидов, Георги Господинов.

 

 

Рубриката „Имам казус..!” разказва история, която съдържа в себе си проблем или казус. Екипът на предаването ще търси хора, които могат да помогнат или са пряко свързани с него. „За и против” ще разказва различна, стряскаща, скандална или уникална малка история извън общоприетите норми в обществото.

 

 

Чети и: Мама Еми повежда вендета срещу Райчо

 

 

Както и до сега всеки ден от 12:30 ч., от понеделник до четвъртък зрителите ще могат да гледат документалните филмчета в „Малки истории”. Студийното издание ще се излъчва всяка събота от 14:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV