Разходка с трактор в „Черешката на тортата – ти си звездата"

 

Вегетариански и ориенталски специалитети и 30-годишна ракия са част от менюто

 

 

На особено алтернативен ескорт ще се радват участниците в „Черешката на тортата – ти си звездата” следващата седмица. Вместо с обичайната лимузина, те ще се качат на тир и дори ще се разходят с трактор.

 

 

 

 

Кулинарната седмица ще открие Евгени – собственик на модна агенция и модел. Той ще посрещне гостите си с истински богата трапеза – масата ще бъде отрупана с толкова много златни неща, че всички ще се почувстват като в приказка от хиляда и една нощ. Едно картофено пюре ще се превърне в ябълката на раздора, а част от изисканите специалитети ще бъдат още шпиковано свинско и торта фифи.

 

 

Вторникът ще бъде посветен на ориенталската кухня, а виновен за това ще бъде вторият домакин – Милена. Като истински организатор събития, тя ще организира вечер пълна с изненади – от транспорта, който ще бъде тир, до Жоро – ромът, който ще приготви торба с номера. В кухнята Милена ще разчита на домашен сладолед, сърмички с леща и други екзотични вкусотии.

 

 

И следващата седмица няма да мине без музикант в кулинарните редици. Това ще бъде барабанистът Даниел, който ще заведе гостите в родния си град Карлово. Необичайните изненади ще продължат и в неговата вечер – разходка с трактор, розе и ръчно приготвени бижута ще бъдат само част от изживяването. За добрия апетит на гостите си той ще приготви цели 6 вида разядки и ще получи неустоимо предложение от Евгени, на което трудно ще може да откаже.

 

 

 

 

В четвъртък вечер участниците ще са на ръба да станат последователи на безмесната кухня, а причината за това ще бъде Ваня, която освен банков служител, е и веган. Тя ще подреди на масата сирене от кашу, зеленчуков пай, десерт с натурален шоколад и други специалитети, в които няма да има грам животински продукт. Един от гостите обаче все пак ще си остане гладен и в края на вечерта ще се запъти към близкия ресторант.

 

 

Чети и: Ирен Леви и Иво Христов са новите водещи на „Малки истории”

 

 

Финалът на седмицата ще бъде повече от насищащ. Домакин ще бъде Събин, собственик на ресторант, който ще приготви над 10 ястия. Ще направи традиционни мезета и ще извади духа от бутилката с 30-годишна ракия. В замяна, гостите ще върнат жеста с апела „Да намерим булка за Съби!”.

 

 

Накрая Иван Манчев ще връчи плакета на най-добрия домакин, без да подозира, че и за него ще има подготвена изненада.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV