Джони Деп е войн на духа в „Самотният рейнджър”

 

Талантливото трио Брукхаймър – Вербински – Деп отново в действие

 

 

Създателите на поредицата „Карибски пирати” – продуцентът Джери Брукхаймър, режисьорът Гор Вербински и актьорът Джони Деп - най-после показаха първите кадри от новия си проект „Самотният рейнджър”.

 

 

 

 

Първият трейлър на продукцията на Disney / Jerry Bruckheimer Films дебютира пред кинокритиците на фестивала на комиксите Comic Con през юли 2012 г. в Сан Диего. Вчера видеото стана достояние и на всички зрители и фенове, които с нетърпение очакваха новини за новия мащабен проект на талантливото трио.

 

 

Филмът е вдъхновен е от измислените образи на маскиран, бивш тексаски рейнджър и неговия приятел индианец, които заедно се борят за спаведливост в дивия запад. Персонажите се превръщат икони на Американската култура като първоначално оживяват в радиопрограма, по-късно развита в комикси, игрални филми и ТВ сериали.

 

 

 

 

„Самотният рейнджър“ е вълнуваща история, истинско екранно приключение за прочутия маскиран герой, който оживява по нов, оригинален начин. Индианецът и воин на духа Тонто (Джони Деп) разказва непознати истории, които преобразяват човека на закона Джон Рийд (Арми Хамър) в легенда, олицетворяваща справедливостта.

 

 

С динамично действие и остроумно поднесен хумор „Самотният рейнджър” е лудешка надпревара с влака – беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа,  събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

 

 

Чети и: „Портите” на Кристо пристигат за "So Independent"

 

 

Освен Джони Деп („Крибски пирати”) и Арми Хамър („Социалната мрежа”), в „Самотният рейнджър“ участват още и Хелена Бонъм Картър („Алиса в страната на чудесата”), Том Уилкинсън („Мисията невъзможна: режим Фантом”), Уилям Фичнър („Черният рицар”), Бари Пепър („Непреклонните”), Джеймс Бадж Дейл („Shame”), Рут Уилсън („Ана Каренина”). Гор Вербински е режисьор и заедно с Джери Брукхаймър, продуцент на филма. Сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио, Ерик Еърънсън и Джъстин Хейт.

 

 

Официалната премиера на „Самотният рейнджър” е на 5 юли 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV