Галена гостува на Захари Бахаров в „Национална лотария“

 

Във всяко предаване могат да бъдат спечелени предметни и парични награди за над 150 000 лева

 

 

В първото предаване на „Национална лотария“, което ще стартира тази събота по Нова телевизия, на гости на Захари Бахаров ще е поп-фолк дивата Галена. Известната брюнетка ще влезе в ролята на втори водещ в най-новото гейм шоу в ефира и ще има задачата да помага на водещия в раздаването на награди и да води игра с публиката. „Галена беше прекрасна по време на снимките и се справи много добре със задачата си“, похвали своя партньор водещият  Захари Бахаров.

 

 

Освен известните личности, които във всяко предаване ще влизат в ролята на втори водещи, в раздаването на наградите ще се включат и „Материалните“ момичета. Изкусителките на „Национална лотария“ са точно пет на брой и са избрани след тежък кастинг. „Изборът беше много труден, защото имахме много изисквания. Искахме всички да са с различен темперамент и всяка със своята индивидуалност да носи различно настроение. Другото голямо предизвикателство беше ръстът им, който трябваше да подхожда на Захари“, споделя продуцентът Ники Николов, за когото това е първият проект като самостоятелен продуцент.

 

 

Хитовата игра, която раздава невиждани за българския ефир награди, залага на динамиката и в рамките на едва 30 минути участниците имат шанса да спечелят над 150 000 лева в парични и предметни печалби. „Още в първото предаване зрителите ще станат свидетели на големи емоции от страна на участниците и разбира се, на големите печалби“, допълва Николов.

 

 

Чети и: Джони Деп е войн на духа в „Самотният рейнджър”

 

 

Гейм шоуто ще се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник ще си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет от „Национална Лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

 

 

„Нацонална Лотария“ стартира в ефира на Нова телевизия на 06 Октомври, от 19:30 часа

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV