Братя Чучкови с тийнейджърски сериал „Escape“

 

БНТ прави кастинг за млади таланти

 

 

Продукцията на БНТ за тийнейджъри „Escape“ стартира с амбициозен кастинг, с който продуцентите братя Чучкови  имат за цел да повторят успеха от „TILT” с намирането на нови лица и създаването на звезди.

 

 

„И за TILT търсихме млади актьори и мисля, че се справихме добре - снимахме Явор, Радина, Ивайло, Ованес, Сашо Сано. В момента те са едни от най-популярните лица. С „Escape“ ситуацията е подобна, търсим млади таланти за ролите, защото в сериала основните герои са между 16 и 25 години,“ споделя Борислав Чучков, продуцент на сериала.

 

 

Чети и: Мюзикълът "Клетниците" идва на голям екран

 

 

Сериалът ще се излъчи в 12 едночасови епизода. Продуцентите издават само, че образите в него могат да сбъднат мечтата на всеки тийнейджър да се окаже герой във филм. Те са  модерни, готови на всичко, но за да успеят, трябва да се изправят и пред най-големите си страхове.

 

 

 

Това са герои, които в търсене на своя път могат да излязат и извън контрол. „Escape“ разказва историята на днешните тийнейджъри, на техните родители и преподаватели, в която всеки има шанс да попадне, ако влезе на www.escapefilm.bg

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV