Дългоочакваната целувка на Нина Роси и Алеся

 

В „Седем часа разлика” на 9 октомври по bTV

 

 

Във вторник, 9 октомври, от 21:00 часа ще станем свидетели на новата фаза, в която ще навлезе войната между Таня Стоева и Милото. Въпреки краткотрайното примирие, което бяха сключили, съдийката не пропуска да нанесе мощен удар срещу Михайлов. Бизнесменът е убеден, че Стоева ще издаде оправдателна присъда. Тя обаче ще осъди Милото на затвор.

 

 

Следващият удар, който ще нанесе Таня Стоева, е да разкрие пред Роки, че майка му е жива. Каква е историята на загадъчната жена и защо толкова години Милото е лъгал сина си, че тя е мъртва, ще видим в новия епизод на „Седем часа разлика”, във вторник, 9 октомври, от 21:00 часа по bTV.

 

 

Междувременно наследството на генерал Карлов всява раздор в семейството му. Той е завещал на Явор нещо, в което майка му вижда билет за детето си до Америка. Какво ще получи момчето от Генерала, ще стане ясно във вторник.

 

 

Чети и: Новият трейлър на „007 Координати: Скайфол” e с Адел

 

 

В Ню Йорк Нина и Алеся правят планове за бъдещето. Те са окрилени от идеята за бързо забогатяване, а виното скоро започва да ги опиянява и води до дългоочаквана целувка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV