Рангел решава драстично да промени живота си

 

„Столичани в повече” в сряда от 21:00 часа по bTV

 

 

Сериозно конско очаква Рангел и Йордан в следващия епизод на „Столичани в повече”. След като скришом един от друг отидоха в дома на Константин, прясно изписаните пациенти са смъмрени от богатия бизнесмен за сбиването в новогодишната нощ и последствията от него. Двамата осъзнават, че следващите няколко дни са жизненоважни и трябва да се действа изключително бързо, за да не изпуснат инвеститора Доминик.

 

 

Йордан разполага, буквално с часове да изпрати концесионните документи в Софийска община. Рангел трябва да намери пари, за да плати авансово на общинския съветник, който ще лобира в общината. В стремежа си да се сдобие със сумата, без да изпитва никакви угризения, той нагло лъже дъщеря си Мария. В следващия епизод на „Столичани в повече” ламтежът на Чеканов за богатство става толкова голям, че той взима драстично решение, което е на път тотално да промени живота на цялото семейство. Какво е то, най-нетърпеливите зрители могат да разберат още сега на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

 

 

Яна продължава да изнудва Спас. За да изкупи вината за двойката на сестра си, лекарят е принуден да отиде на открит урок в училището й. Събитията в класната стая обаче не минават така гладко, както Яна си ги е представяла. Спас си навлича гнева на учениците и класната ръководителка, в чиято роля зрителите ще видят актрисата Янина Кашева, а дъщерята на Лютови е принудена да лъже, че брат й е осиновен…

 

 

Чети и: Премиера: "Забележителни следи"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV