"Мама" излиза на екран у нас на 18 януари 2013

 

Гилермо дел Торо представя един свръхестествен трилър

 

 

Режисьорът на „Лабиринтът на Фавна“ Гилермо дел Торо, който е съсценарист на лентите „Хобит: Неочаквано пътешествие“ и „Чудната петорка“, приема ново професионално предизвикатекство като изпълнителен продуцент в свръхестествения трилър "Мама".

 

 

Главната роля във филма е поверена на скорошното откритие на Холивуд Джесика Частейн, участвала в отличените филми „Дървото на живота“ и „Беззаконие”, както и в „Южнячки”, за който получи номинация за „Оскар”. В главната мъжка роля е датчанинът Николай Костер-Валдау, познат на българската публика като Джейми Ланистър от сериала на HBO „Games of Thrones“, за който миналата година беше отличен от Гилдията на американските екранни актьори.

 

 

 

 

"Мама" е свръхестествен трилър, който разказва завладяващата история на две деца, оцелели по чудо сами в гората след убийството на родителите им. Цели пет години след изчезването на сестрите Виктория и Лили, чичо им Лукас (Николай Костер- Валдау) и приятелката му Анабел (Джесика Частейн) ги откриват живи в порутена колиба. След като ги приютяват при себе си обаче двамата откриват, че момичетата не са единствените гости, които са приели в дома си. Всяка нощ сестрите са посещавани от някой или нещо, което иска да бъде част от живота им.

 

 

Анабел се опитва да приобщи децата към нормалния живот, но все повече се убеждава, че това е невъзможно, тъй като в дома им има злонамерено присъствие. Дали сестрите изживяват травматичен стрес или идва да ги посещава дух? Как момиченцата са оцелели съвсем сами през всички тези години? Докато търси отговори на тези тревожни въпроси, новата майка открива, че шепотът, който чува вечер, идва от устните на смъртоносно присъствие.

 

 

 

 

Вълнуващият свръхестествен трилър "Мама" идва на големия екран с актьорски състав, в който редом до Джесика Частейн  и Николай-Костер Валдау застават още Даниел Каш (ТВ сериала „Никита“) и съвсем младите таланти Меган Шарпантие („Заразно зло: Възмездие 3D“) и Изабел Нелис.

 

 

МАМА ще излезе в кината у нас в деня на световната премиера - 18 януари 2013 година.

 

 

Чети и: Рангел решава драстично да промени живота си

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV