Вселената на видеоигрите оживява в 3D

 

Разбивачът Ралф идва!

 

 

Анимационната комедия за Лошия герой от 8-битова видеоигра, Разбивачът Ралф е истинско приключение във вселената на аркадните видеоигри. В него се срещат визуално впечатляващи светове, познати на геймърите днес и световете, познати на техните родители от ерата на 8-битовите видеоигри през 80-те години на 20 век.

 

 

От играта „Майстор Феликс Младши”, в която Разбивачът Ралф винаги си намира майстора в лицето на симпатичния и обожаван от всички Майстор Феликс, зрителят попада в модерния, милитаристичен свят на стрелковата игра „Хироус Дюти”, в която мисията на печената Сержант Калхун и нейната армия е да унищожат всички кибербъгове. В търсене на игра, в която може да бъде Добрият герой, Ралф накрая се озовава в пухкавия, розов и сладък свят на момичета – картинг състезателки, познат като „Сладка треска”.

 

 

 

 

Героите, които Ралф (с гласа на Стефан Сърчаджиев) среща по време на своето приключение са не по-малко колоритни от игрите, които обитават. Майстор Феликс (озвучен на български от Петър Бонев), от света на Ралф, е коренна негова противоположност. Ако Ралф е едър, с огромни ръчища, гледа намусено и разрушава всичко, до което се докосне, то Феликс е дребен, симпатичен и постоянно поправя с вълшебния си чук разваленото от Ралф.  Макар да изглежда лош, Разбивачът всъщност притежава добро сърце и копнее другите да го харесват. Единственият начин това да се случи е да стане истински герой, заради което той предприема рисковано приключение из вселената на видеоигрите.

 

 

Попаднал в света на „Хироус Дютиг”, където иска да спечели медал, Ралф се изправя пред суровата и властна Сержант Калхун (с гласа на Таня Димитрова), главнокомандващ армия за борба с опасните кибербъгове. „Хироус Дюти” се оказва твърде модерна и агресивна дори за възможностите на Разбивача.

 

 

 

 

Неговото пътешествие продължава и го отвежда в момичешката игра „Сладка треска”. В уж сладурестия и безопасен свят, в който се озовава, Ралф се натъква на лицемерния крал Сладкей (озвучен на български от Любомир Младенов) и изключително проклетата и досадна Ванилопи (с гласа на Милица Гладнишка) - “засечка“ или внезапен нежелан електронен сигнал от скок на мощността, който нарушава хода на играта. Неочаквано приятелство между двама аусайдери и силното желание на видео героите да спасят вселената на игрите, се оказва единственият шанс Разбивачът Ралф да разбере, че дори да си Лошият, можеш да бъдеш Добър. Шанс и за всички във вселената на видеоигрите да не допуснат неизбежното „Край на играта” да остане завинаги на екраните.

 

 

 

 

Чети и: Феновете избират българския плакат на Здрач

 

 

Режисьор на Разбивачът Ралф е носителя на награда „Еми” Рич Мур (ТВ сериите “Семейство Симпсън”, “Футурама”). На български филмът е озвучен от Стефан Сърчаджиев - Съра, Петър Бонев, Милица Гладнишка (ТВ сериала „Етажна собственост), Таня Димитрова, Любомир Младенов (ТВ сериала „Кантора Митрани”) и др.

 

 

Анимационната комедия „Разбивачът ралф” излиза на 3D в кината на 2 ноември 2012 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV