Гъркиня отнема девствеността на Емко

 

Райчо заживява с жена, а Коцето и Сиси посрещат зет в дома на мама Еми

 

 

Утре от 20:00 часа в „Домашен арест” напрежението в къщата на тъщата ще ескалира. Райчо е влюбен и води своята изгора в дома си с намерението да заживее с нея. Проблемът е, че все още не е разведен. И докато Райчо отсъства, за да уреди развода си с настоящата си съпруга, Коцето е отговорен за прелестната гъркиня, за която приятелят му иска да се ожени и трябва да я опази от лошите роднини.

 

 

Присъствието на екзотичната и красива дама води до редица недоразумения и комични ситуации. Тя успява да оплете Емко и дори да отнеме девствеността му в една паметна нощ. Как ще се развият събитията и какво ще се случи с триъгълника Емко, Райчо и гъркинята, и как това ще се отрази на отношенията на Райчо и Емко, ще разбере утре вечер.

 

 

Епизодът „Гъркинята на Емко” се отличава от досегашните по две неща - за първи път в историята на българските сериали сценарият е създаден от зрител, а сцените са заснети под  режисурата на Станислав Тодоров – Роги. Авторът на сценария е Светослав Наумов – Нахум, който, вдъхновен от играта на Филип Аврамов, решава да напише сценарий, в който да го постави в интересна ситуация. Наумов е писател, чиито разкази са публикувани във виртуалното студио на Копола, член е на американското сдружение на писателите  - American Fen Center, редактор на американско литературно списание Audience, член на Български съюз на писателите, автор на два романа – „Раптус” (преведен на англ. и руски, работи се по филмирането му в Америка) и „Доктринер”. 

 

 

Чети и: Вселената на видеоигрите оживява в 3D

 

 

Във втория епизод от „Домашен арест” за вечерта любовта отново ще е на дневен ред. Райчо засажда черни мисли в главата на Коцето, че малкото му момиченце Зара вече не е малка и сигурно не е и девствена. Спокойният сън на Коцето е вече минало – хвърля се в трескава намеса в личния живот на Зара. Анастасия се опитва да го успокои – с този контрол нищо няма да постигне – трябва да има доверие на дъщеря си, както тя прави. За да успокои съпруга си Сиси забранява на Зара да излиза, докато не се запознае с приятеля й. Какъв ще се окаже той и какво значи празен sms между майка и дъщеря ще разберем на 12 октомври по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV