Ангел и Моисей раздават хилядарки

 

Дуетът гостува на Захари Бахаров в "Национална лотария"

 

 

В новото за ТВ ефира гейм шоу „Национална лотария“, което се излъчва по Нова ТВ тази събота ще гостува дуетът Ангел и Моисей. Звездите от „X Factor“ ще раздават награди в играта с публиката и ще помагат за настроението в студиото.

 

 

„Национална Лотария“ e първата игра в България с невиждани досега награди. „Още в първото предаване раздадохме общо над 55 000 лева в пари и награди. Мога да издам, че в следващите предавания печалбите ще бъдат още по-големи“, коментира продуцентът Ники Николов. „ В предаването има много емоции, заради парите, които могат да бъдат спечелени. Реално всеки един от деветимата участници има шанса да спечели нова кола, 40 000 лева или джакпота, който този месец е 100 000 лева. Това са все стряскащи суми не само за тях, а и за мен“, допълва Захари Бахаров, водещ на играта.

 

 

Чети и: Кинопанорама на Андрей Тарковски

 

 

За настроението в студиото се подгрява от „Изкусителките“ на „Национална лотария“. Петте красавици – Мариам, Тамара, Весела, Лилия и Татяна, нямат за цел да отвличат вниманието от играта, а напротив – да раздават пари и награди. Асистентките на Захари, които до скоро не бяха известния в българския ефир, вече имат безброй почитатели. „Много се радваме, че имаме възможността да сме част от този проект и  да асистираме в шоуто на Захари. Играта е много завладяваща и динамична и се надяваме и зрителите да усещат тази емоция от екраните“, споделят момичетата.

 

 

Гейм шоуто се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV