„Избягай, ако можеш”

 

Премиера за България по bTV Cinema

 

 

На 27 октомври в ефира на bTV Cinema стартира премиерната за България криминална драма „Избягай, ако можеш”. Поредицата ще се излъчва всеки уикенд от 10:00 часа с повторение в 20:00 часа. „Избягай, ако можеш” е изключително динамичен сериал, който поставя зрителите в средата на преследване между котка и мишка, като ги среща с екип щатски шерифи, които издирват най-опасните бегълци на Америка.

 

 

Ани Фрост е шериф с каубойски ботуши, остър ум и тексаско възпитание, които й помагат да открива агресивни престъпници. Елитният й екип се състои от Джими Годфри - източно тексаско хлапе, което все още не е пораснало, но е истински американски каубой; Марко Мартинез – добър разузнавач и бивше ченге, което обича да говори, дори, когато не трябва; Дейзи Огба - лаконичен технически и оръжеен специалист, и Люк Уотсън – току що пристигнал от Вашингтон и слабо подготвен за новата си длъжност.

 

 

Чети и: Ангел и Моисей раздават хилядарки

 

 

В ролите ще видим Кели Гидиш, Кол Хаусър, Амаури Ноласко, Роуз Роулинс  и Джеси Меткалф. Изпълнителни продуценти на „Избягай, ако можеш” са Джери Брукхаймер и Дженифър Джонсън.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV