Драго Шолев снима рекламата на So Independent

 

Ивайло Крайчовски, Галя Литова и Вера Шандел с роли в клиповете

 

 

Улица в „Ню Бояна“ се превърна в Ню Йорк за снимките на рекламата, която ще промотира So Independent Sofia, стартиращ на 25 Октомври.

 

 

Над 100 човека бяха ангажирани вчера в Бояна. Снимките започнаха в 07:00 сутринта и приключиха в 19:00 часа. Басистът на ФСБ, Ивайло Крайчовски влезе в ролята на клошар, а манекенката Галя Литова разхождаше куче из улиците на Ню Йорк. Към снимките днес се присъедини и Вера Шандел от Sentimental Swingers, която излълнява една от главните роли.

 

 

 

 

Режисьор на двете видеа, които ще се завъртят в ефир идната седмица, е Драго Шолев, зад камерата застана Крум Родригес, а художник на продукцията е Антонело Рубино.

 

 

„Много съм благодарна на целия екип, на партньорите ни и на „Ню Бояна“. За първа година решихме да заснемем такава продукция. Сигурна съм, че ще изненадаме зрителите“, сподели Жана Караиванова, продуцент на филмчетата и създател на So Independent.

 

 

Чети и: Радослав и Вяра Табакови разпознават тялото на Маги

 

 

„So Independent“ ще се проведе между 25 Октомври и 04 Ноември в кината Люмиер, Дом на Киното, Евро-Синема, Синема Сити и Зала 1 на НДК.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV