Тео и Явката катастрофират тежко

 

Гледайте новия епизод на „Седем часа разлика“ – на 16 октомври по bTV

 

 

Неочакван подарък ще получи Нина Роси в следващия епизод на „Седем часа разлика“, този вторник от 21:00 часа по bTV. Распутин разкрива, че българката е влюбена, но няма представа за плана, който  двете с Алеся са замислили. Руснакът решава да направи много скъп и неочакван подарък на Нина.

 

 

 

 

Междувременно, в София Светлана не може да остави нещата така и след писмото на баща си, решава да се срещне отново с Таня Стоева, този път убедена, че съдийката казва истината. Темата на разговор е Кирил Коцев и двете закключават, че вече имат общ враг.

 

 

 

 

Въпреки че е ядосана на Роки, Мая все пак се среща с него, Слав, Тео и Явор в бара, за да гледат записа от охранителната камера в хотела, в който беше убит Миро. Без да знае, че внуците на Карлов не са информирани, че той е бил убит, момичето се изпуска за разследването и предположенията на полцията.

 

 

Чети и: Драго Шолев снима рекламата на So Independent

 

 

От отчаяние, че е загубил двама от любимите си хора, Тео злоупотребява с алкохола, а Явор не може да го спре да се качи зад волана и двамата катастрофират. Колко тежко е състоянието им, зрителите ще разберете в епизода на „Седем часа разлика“ във вторник, 16 октомври, от 21:00 часа по bTV.

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV