Помага ли любовната терапия?

 

Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс преоткриват тръпката

 

 

След успеха на „Дяволът носи Прада“ трикратната носителка на „Оскар“ Мерил Стрийп се впуска в ново филмово предизвикателство. В "Любовна терапия" легендарната актриса изпълнява главната женска роля и си партнира с Томи Лий Джоунс, който преди броени седмици получи награда за цялостно творчество на филмовия фестивал в Сан Себастиан. В комедията "Любовна терапия" двамата актьори се включват в напрегнат брачен маратон, изпълнен с много смях, романтика и... неприлични преживявания.

 

 

Какво се случва с една семейна двойка след 30 години брак? Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс ще оборят всичките ви предположения, като внесат разнообразие не другаде... а в спалнята си. Сценарият на "Любовна терапия" показва двамата актьори в доста горещи моменти на интимност, за които режисьорът коментира:  „Сцените в спалнята винаги са деликатни, защото екипът се опитва да създаде максимално автентична атмосфера на интимност, а това е много трудно, когато наоколо има огромна камера, шестнайсет човека екип и микрофон, надвиснал над леглото. Очевидно обаче, великите актьори могат да пренесат тези усещания на големия екран и да направят подобни сцени наистина вълнуващи“.

 

 

Кай (Мерил Стрийп) и Арнолд (Томи Лий Джоунс) са мила семейна двойка, но след 30 години брак Кай иска да внесе малко разнообразие във взаимоотношенията със съпруга си и да освежи връзката им. Когато разбира, че в едно малко градче  има прочут специалист по семейна терапия (Стив Карел), тя решава да накара скептичния си мъж, потънал в рутината на ежедневието, да заминат за едноседмична терапия. Задачата да убеди Арнолд да се включи в програмата е трудна, но истинското предизвикателство идва след това, когато двамата трябва да внесат новости в брачното легло и да възродят отново пламъка, запалил любовта по между им.

 

 

Чети и: HBO Неделна кинопремиера: Робин Худ

 

 

Към звздното актьорско дуо на Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс се включва и Стив Карел („40-годишен девственик“, „Оглупели от любов“). Лентата е създадена по историята на Ванеса Тейлър, сценарист и съпродуцент на сериалите „Наричана още“ и „Game of Thrones“, а режисурата е на Дейвид Франкел, добил популярност с „Дяволът носи Прада” и ТВ сериала „Сексът и градът”.

 

 

"Любовна терапия" ще излезе в кината у нас на 21 декември 2012 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV