„Чужденецът“ вече и на DVD

 

Романтична комедия, носеща духа на френските филми от 70-те

 

 

След като спечели сърцата на зрителите в цялата страна, романтичната комедия на Ники Илиев „Чужденецът“ излезе на DVD.

 

 

От кинопремиерата си в началото на годината досега, филмът е бил гледан от 57 000 души, а миналата седмица спечели наградата на зрителите на филмовия фестивал „Златната роза“. Успехът му скоро ще излезе от границите на България, тъй като продуцентите са получили предложение за световно разпространение от британската компания New World Films.

 

 

DVD дискът съдържа официалния видеоклип към парчето на Орлин Павлов „За нея“, както и чисто нов кратък разказ за създаването на комедията. В мейкинга актьорът и режисьор Ники Илиев и други участници в продукцията споделят интересни факти от пътя на проекта до големия екран.

 

 

„Чужденецът“ разказва за младия французин Жерар, който по време на командировка в България среща Магдалена – селско момиче с буен нрав и не особено изискани обноски. Следвайки порива на сърцето си, Жерар решава да открие родното село на мистериозната красавица, без да познава привичките и езика на неговите обитатели.

 

 

Чети и: БГ премиерата на „Хотел Трансилвания 3D“

 

 

Правейки няколко абсурдни грешки, Жерар обърква съдбите на две български семейства, както и на своето във Франция. Следва грандиозен сблъсък на култури и поредица от комични ситуации в двата края на Европа - от село Лещен до Париж.

 

 

„Чужденецът“ е романтична комедия, носеща духа на френските филми от 70-те, но с модерен ритъм, приключенски моменти и забавни обрати.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV