Нов персонаж завладява къщата на тъщата

 

Коцето и Сиси чакат дете, Емко е влюбен в Черната Бисерка

 

 

Утре от 20:00 часа в „Домашен арест” къщата на тъщата ще се подготвя за посрещането на нов член на семейството, защото Сиси е ... бременна. Новото положение се отразява доста зле на Коцето, който е натоварен с много нови задачи и отговорности покрай нероден Петко.

 

 

Ще се справи ли главата на семейството с новото положение,?

 

 

Любовно напрежение е обхванало и Емко. След като през лятото изпрати Русата Бисерка на море, а тя все още не се връща, Емко решава, че няма време да страда по нея, защото по време на една промоция на любимите си шоколадови бомбони се запознава с Черната Бисерка.

 

 

В този етап от живота си, Черната Бисерка работи като промоутърка, хостеса, аниматорка, статистка, но с голяма мечта да стане актриса и да участва поне в главна роля на сапунен сериал. С помощта на Сиси и Коцето, Емко разбира, че е влюбен в новата си любима и решава да й признае чувствата си. Този миг води след себе си поредица от кошмарни емоции, защото Черната Бисерка е решила да се омъжи за собственик на фабрика за кьопоолу. Емко изпада в депресия, която завършва с опита му да прекъсне сватбата.

 

 

Чети и:  Биографичен филм за Христо Стоичков

 

 

В епизодът „Бисерка се жени” сериалът „Домашен арест” посреща новата си героиня – Черната Бисерка. В ролята на новата изгора на Емко влиза познатата от малкия екран като актриса  („Сттъклен дом”) и телевизионна водеща Ася Йочева. Дебют в екипа прави и режисьорът Зорница-София.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV