Българските моряци – жертва на организираната престъпност ...

 

... или част от нея?

 

 

Тази събота гост в предаването „Малки истории” ще бъде един човек с много имена - Анубис, Розенкройцер, Тимен Тимев, Йохан Ге Мол – специален гост между две Америки. Той ще коментира идеята за Новия Елит на Земята и съвършените същества.

 

 

Втората част на предаването ще обърне внимание на българските моряци, като жертви на организираната престъпност или част от нея. Кой гние в чуждите затвори? Какво ще разкажат близки на моряците от кораба „Свети Николай”, задържан с 3 тона кокаин? Гости по темата са Димитър Димитров, председател на Българската асоциация на морските капитани, Александър Тодоров, гл. Редактор на „Морски портал“, Николай Симеонов, капитан, и Ивелина Атанасова, роднина на капитана на „Св. Николай“. Коментатор по темата за българските моряци ще е журналистът Румен Янев.

 

 

Чети и: ЦСКА - Левски тази събота по БНТ

 

 

Зрителите ще видят и историята на Даниел от село Ресен и кой и защо го вкара насила в психиатрията. Гости по темата ще са адвокатът Кирил Станчев, Росица Николаева, директор на училището, в което е учил Даниел и психотерапевтът Милена Манолова.

 

 

„Малки истории”, от понеделник до четвъртък 12:30 и събота от 14:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV