И тази седмица спечелиха колата в "Национална лотария"

 

Късметлията се казва Мирослав Димитров

 

 

И тази събота в „Национална Лотария“ по Нова ТВ участник си тръгна с чисто нов лек автомобил. „Щастливата монета“ зарадва двадесет и четири годишния Мирослав Димитров. „Мечтая да обиколя света и сега тази награда ми позволява да осъществя своята мечта“, сподели късметлията от Стара Загора. Въпреки, че е безработен отказва да продаде новото си возило и разказа, че ще продължи да играе, за да спечели пари за пътуването.

 

 

Сейфовете от втората игра се отвориха, за да поднесат общата сума от 8 750 лева на двамата участника. Дария Манева си тръгна със сумата от 1 500 лева, а късметът се усмихна на Михаил Михайлов от Видин който си тръгна със 7 250 лева.

 

 

В  „MEGA JACKPOT” за 100 000 лева игра Димитър Димитров от София, който нямаше много късмет и напусна играта само след първите няколко сфери. Димитър  си тръгна от шоуто с 5 000 лева. “Дойдох за повече пари, но и тази сума е страхотна. Бих играл отново, защото играта е много забавна и повишава адреналина. Сумите, за които можеш да играеш са наистина нечувани“, коментира играта си Митко.

 

 

Чети и: Нина Роси прави стриптийз

 

 

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV