Матю Пери ще слънчаса

 

Премиерен сериал по bTV

 

 

Звездата от „Приятели” Матю Пери ще се завърне в ефира на bTV в премиерния за България сериал „Слънчасали” от 26 октомври, всяка делнична вечер от 23:30 часа.

 

 

В поредицата Пери е мениджър на „Слънчевия център” в Сан Диего. Работното място на Бен Донован (Матю Пери) е огромна зала за събития, в която всеки ден е различно щур и прелива от странни заявки и причудливи случки. Календарът със заетостта на залата изобилства от събития като шоу от смърфове на лед и женски футбол по бельо.

 

 

 

 

Освен причудливите мероприятия, които се случват в „Слънчевия център”, Донован има проблеми с нарцистичната собственичка на мястото – Кристал (Алисън Джани), и края на „връзката без обвързване” с маркетинг директора Алис (Андреа Андрес). Кристъл нарежда на Бен да намери работа за отчуждения й син Роман (Нейт Торанс). През това време пред очите на Донован Алис започва да пренасочва романтичните си чувства към бившата звезда от NBA Алонсо (Джеймс Лезур).

 

 

Забавните моменти и цинично чувство за хумор на Матю Пери ще забавляват зрителите на bTV от 26 октомври всяка делнична вечер от 23:30 часа.

 

 

Чети и: Първи трейлър на „Safe Haven”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV