Женски бой за Тодор Славков

 

Славков ще разходи кандидат-съпругите си из резиденция Евксиноград

 

 

Женски бой и много сексапил ще съблазнят Тодор Славков, утре вечер, 25 октомври, в риалити шоуто на TV7 „Х Милионер търси съпруга”.

 

 

Шестте претендентки за сърцето на Малък Тошко ще трябва да се превърнат в истински гладиаторки. Вместо да извадят мечовете на арената, обаче, те ще вържат здраво банските си и ще се гмурнат в схватка в басейн, пълен с олио, хума или яйца. Кои са победителките, които ще спечелят интимна среща с Х Милионера, ще стане ясно в риалити епизода утре вечер от 21:00.

 

 

Преди решителните „мазни” боеве, Тодор ще се погрижи за физиката на момичетата, като ги заведе на дълги разходки из резиденция Евксиноград. Само в предаването, утре вечер може да видите личните спални на Малък Тошко и дядо му във вила „Магнолия” и да разберете как Х Милионерът се обадил на Брежнев и какво са си казали по червения телефон в кабинета на Тодор Живков.

 

 

Чети и: Матю Пери ще слънчаса

 

 

В живото предаване на „Х Милионер търси съпруга” в петък, 26 октомври, от 21:00 по TV7 гости на водещата Бианка ще бъдат бизнесдамата Ваня Червенкова, гримьорката Силвия Стойчева и журналистът Георги Неделчев. В студиото ще се разразят наддавания за това каква е вероятността Тодор Славков да мине под венчило.

 

 

Гледайте „Х Милионер търси съпруга” с риалити епизоди всеки вторник и четвъртък, 21:00, и лайфове в петък, 21:00, TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV