Коцето се явява на матура

 

Гледайте новия епизод на „Домашен арест” по bTV

 

 

Утре от 20:00 часа в „Домашен арест” ще настъпи моментът на истината – ще вземе ли най-после Коцето диплома за завършено образование или не?

 

 

От доста време той ходи на вечерно училище, мотивиран от красивата си класна и от желанието си да угоди на Анастасия. Райчо започва да изнудва Коцето да го запознае с Класната. Известно време, Коцето умело избягва ударите на Райчо, който изнервен от положението веднага заформя интрига и праща Анастасия в класната стая. Естествено тя влиза в най-неподходящия момент. Ще се справи ли главата на семейството с настъпилата драма, ще успее ли да вземе диплома и как ще реагира мама Еми, ще разберем утре вечер от 20.00 часа.

 

 

Чети и: Добрина Чешмеджиева и Надя Обретенова стават доброволци

 

 

Ситуацията в семейството на Коцето и Сиси продължава да ескалира и се стига да там, че Анастасия поставя ултиматум на Коцето – ако издържи седмица без да направи някоя простотия, дори най-дребната – ще продължи да живее под един покрив с нея и да се нарича неин съпруг. Коцето няма избор, освен да се докаже. Наема за свой гуру Капитана, защото явно съзнава, че не може да се опази сам. Резултатът е задоволителен, Коцето е на път да спечели облога с Анастасия, но разбира се се дъни в последния момент.

 

 

Ще се запази ли семейното спокойствие зрителите ще разберем на 26 октомври.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV