Девет филма на ужасите в нощта на Хелоуин

 

Прожекциите ще бъдат в Cinema City

 

 

Истински филмов маратон на ужасите ще се проведе в Cinema City в нощта на Хелоуин (31 октомври). Девет страшни продукции, три от които – в 3D – ще се завъртят в залите на мултиплекса. Цените ще са плашещо ниски - комбинирани три заглавия по избор за  15 лв.

 

 

В 21:00 киното ще ни плаши със заглавията “Чернобилски дневници”, “Обсебване” и “Подземен свят 4 3D.

 

 

От 23:00 ч. посетителите на Cinema City ще могат да се насладят на не по-малко страшните “Хижа в гората” и “Когато падне мрак” 3D, и отново на “Подземен свят 4″ 3D.

 

 

Точно в 01:00 часа пък ще започнат космическият хорър “Прометей” 3D, “Тъмни сенки” и “Заразно зло 5 3D.

 

 

Ще ви трябва компания, защото в 3 сутринта, когато все пак ще трябва да се приберете у дома, навън е още тъмно.

 

 

 

 

Cinema City и тази година не забравя за по-малките, за които Хелоуин е костюми, грим  и лакомства. Специална детска програма започва в  следобедните часове. Малките ще могат да гледат два детски филма на цената на един билет.

 

 

Изборът на филми е богат – от 15:00 часа „Хотел Трансливания” 3D; Замбезия 3D; „Пиратите: Банда неудачници” 3D . От 19:00 започват „Лоракс” 3D; „Мадагаскар 3” 3D; „Храбро сърце” 3D.

 

 

Чети и: Коцето се явява на матура

 

 

Специалната Хелоуин програма ще се допълва от ефектна декорация и злокобна музика. Страховити и шеговити изненади очакват всички любители на забавленията във фоайето на Cinema City. За да бъде празникът пълен, вземет си атрактивен костюм.

 

 

Паркингът ще бъде безплатен за посетителите на маратона.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV