Вяра Анкова с награда "Мисия в полза на обществото"

 

Призът се връчва за първа година

 

 

На официална церемония в Софийската опера и балет генералният директор на Българска национална телевизия Вяра Анкова бе отличена със специалната награда на националния конкурс "Мениджър на годината 2012" - "Мисия в полза на обществото".
Отличието се връчва за първи път в рамките на конкурса, организиран от списание „Мениджър".

 

 

Генералният директор на БНТ бе отличена за кампаниите на националната телевизия "България е с Вас", "Да върнем блясъка на храма", "Достойните българи", "Пиши на кирилица", "Спри, детето запази", "Найлонът не е на мода" и др.

 

 

Вяра Анкова сподели, че наградата е признание за труда на служителите на БНТ: "За тези, за които Българската национална телевизия не е просто работно място, а кауза. Кауза да бъдеш ежедневно до отделния човек, кауза да защитаваш вижданията му, кауза да споделяш и облекчаваш болката му и да удвояваш и утрояваш радостта му!"

 

 

Призът "Мисия в полза на обществото" се връчва за първа година, а с него организаторите напомниха, че да си мениджър най-вече означава да работиш с хората и за хората.

 

 

Конкурсът „Мениджър на годината" се провежда за пета поредна година и отличава постиженията в областта на висшия мениджмънт в България. В него по традиция участват едни от най-големите мениджъри и предприемачи на България. Генералният директор на Българска национална телевизия се класира сред 30-те най-добри мениджъри в страната. Критериите, по които бяха отсявани висшите ръководители, са финансовото състояние на компаниите им и добрите управленски практики, които използват.

 

 

На церемонията по връчването на наградите присъстваха президентът Росен Плевнелиев, много министри, бизнесмени и творци. Държавният глава връчи наградата Мениджър на годината на банкера Левон Хампарцумян.

 

 

Чети и: Арни пусна снимка от площадката на „Ten”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала

 

Още Кино & TV