Кои са първите герои на „Предай нататък”?

 

Стартът е на на 3 ноември от 20:00 часа по bTV

 

 

Разказ за една любов, която се изправя срещу съдбата и я побеждава, вълнуваща среща с многочленно българско семейство, което е на ръба на оцеляването и една благородна кауза, към която се присъединява актьорът Руслан Мъйнов – това са сред първите истории на обикновени хора, чийто живот вече е променен в изцяло положителна посока от Наталия Симеонова и екипа на „Предай нататък”. Предаването стартира на 3 ноември, събота, от 20:00 часа по bTV.

 

 

Главните герои в една от историите са влюбената двойка Илиян и Теди. Преди две години Илиян претърпява нелеп инцидент и остава инвалид. Въпреки трудностите, Теди и до момента е плътно до приятеля си и се грижи за него, а шансовете му да проходи са големи. Екипът на предаването успява да осигури необходимата рехабилитация на момчето до пълното му възстановяване, както и подготвя вълнуваща изненада за него и Теди.

 

 

Щастливи мигове очакват и едно многочленно семейство от Шумен. Галя и Асен имат 8 деца и наскоро са настанени в общинско жилище, където живеят общо 11 души. Най-големият им проблем е изхранването, тъй като често единственият им доход са от детските надбавки. Наталия Симеонова и нейните помощници успяха да помогнат на семейството, а зрителите ще се запознаят с неговата история и положителната развръзка в предаването по bTV.

 

 

Чети и: Nova Play пуска четири ексклузивни поредици

 

 

„Предай нататък” ще провокира и с разказа на едно 9-годишно момиче. То ще разкаже трогателната история на своята по-голяма сестра, която страда от множествена склероза. Молбата на момиченцето е да бъде ремонтирана банята на сестра й. Звездата от „Комиците” и „Столичани в повече” Руслан Мъйнов също ще се присъедини към каузата „Предай нататък”, как точно, зрителите на bTV ще разберат от 3 ноември, събота, 20:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV