Цветана Пиронкова срещу Цзе Чжън по БНТ1

 

Среща от турнира на шампионките

 

 

В дебютния си двубой в „Катар Еъруейс турнир на шампионките”  българката Цветана Пиронкова, която е 44-та в ранглистата WTA ще излезе срещу 29-годишната китайка Цзе Чжън - № 29. Националната телевизия ще включи на живо по БНТ1 картина от турнира в 18:10 часа във вторник, сряда и петък, когато във втория мач за деня играе българското момиче. Съперничките й ще стават ясни ден за ден.

 

 

Жребият изпрати Пиронкова в по-леката група, където са още рускините Надя Петрова и Мария Кириленко. В другата са Каролин Вожняцки /Дан/, Роберта Вични/Ит/, Ши Су Уей /Тайпе/ и Даниела Хантухова /Сл/.

 

 

С мача Роберта Вични /Ит/ - Даниела Хантухова /Словакия/ от 15:50 ч. във вторник по БНТ2 стартира излъчването на мачовете от Турнира на шампионките „Катар Еъруейс 2012” от „Арена Армеец” София.

 

 

Третият двубой за деня е Каролин Вожняцки /Дан/ срещу Ши Су Уей /Китайско Тайпе/ и зрителите могат да го проследяват по БНТ2 от 20:00 ч., както ще е всеки ден до петък от груповата фаза на турнира.

 

 

Коментатори на двубоите са Никола Ибришимов, Любомира Бачева и Ивайло Трайков.

 

 

Преди мачовете и след тях ще има студийна програма. Водещ е Камен Алипиев, а гост – Любомира Бачева. Двамата ще представят всяка вечер по БНТ1 от 23:00 ч. обзорно 30-минутно предаване за най-интересните моменти от мачовете, всички реакции на участничките, коментари и прогнози.

 

 

Чети и: Кои са първите герои на „Предай нататък”?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV