Само три остават в „X милионер търси съпруга”

 

Другите три момичета напускат шоуто утре

 

 

Само три от кандидат-другарките на Тодор Славков ще останат в шоуто на TV7 „Х Милионер търси съпруга”. В епизода, който ще бъде излъчен този четвъртък от 21:00, три от настоящите шест претендентки за сърцето на известния бохем ще трябва да се разделят с телевизионната слава и да напуснат риалитито.

 

 

Момичетата преминаха през редица изпитания в последните седмици, като част от тях си спечелиха възможността да имат лични срещи с Тодор, но както повечето неща в живота, и в „Х Милионер търси съпруга” не е сигурно, че изборът на финалистките ще бъде най-очакваният.

 

 

 

 

В последните серии на риалитито Тодор предложи разкошна атмосфера на своите кандидат-съпруги, като ги заведе в курорта Св. Влас, а след това и в резиденция „Евксиноград”. Между пътуванията Малък Тошко не спираше да се забавлява с момичетата, но и не ги лишаваше от възможността да докажат качествата си, с които могат да спечелят сърцето му. Именно поради това момичетата участваха в редица игри и надпревари, които се проведоха в чест на Тодор Славков.

 

 

Чети и: Zonazine продължава в Институт Сервантес

 

 

Гледайте „Х Милионер търси съпруга” с риалити епизоди всеки вторник и четвъртък, 21:00, и лайфове в петък, 21:00, TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV