Емоционални срещи очакват Деси Стоянова

 

„Търси се“- тази неделя от 11:00 часа по bTV

 

 

Водещата на предаването „Преди обед“ по bTV – Десислава Стоянова ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ - тази неделя, 4 ноември, от 11:00 часа. Каква е журналистката извън телевизията – това ще разкрият хората от нейното семейство и най-близкия й приятелски кръг.

 

 

Първата изненада за нея ще бъде човекът, който я кани за водеща на „Преди обед“ - журналистът Георги Тошев. „Деси е много интелигентна, умее да води разговор и в същото време има огромен респект към събеседника. Тя е изключително скромна, точна и отговорна. Понякога е свръхчувствителна и лесно можеш да я обезвериш“, описва я Жоро Тошев. Той ще признае, че никога не е виждал Деси да прекалява в нещо и да се отпусне. Затова той ще я провокира в студиото да изпие една ракия и да танцува под звучите на поп фолк музика. Доколко ще съумее да се справи - зрителите ще видят тази неделя по bTV.

 

 

Като изключителен приятел, на когото има огромно доверие ще я опише и водещата на „Тази сутрин” по bTV – Ани Цолова. „Имали сме ситуации, в които тя ми е доказала, че наистина мога да й имам безгранично доверие. Деси е умерен и много силен човек, никога не съм я виждала в крайна емоция“. Тя ще предизвика своята приятелка да изиграе Петруниното хоро, което била научила специално за сватбата на Ани.

 

 

Меги и Нели ще покажат на зрителите на bTV и личния свят на Деси Стоянова. Ще я срещнат с нейния съпруг – Венелин, който ще признае, че е безумно влюбен в Деси. „Запознахме се на работа. Заедно работихме в един вестник. Беше младо, скромно, стегнато момиче, което не общуваше с почти никой. Първо ме спечели с това, че е много красива жена. Оттогава няма никакво охладняване в нашата връзка. Щастливи сме и с прекрасните ни деца“, споделя емоционално Венелин.  Той ще предизвика съпругата си да изпее любимата песен на техните синове – „Ние сме войници“. Деси обаче ще получи възможността да я изпълни заедно с близнаците Стефан и Красимир, които ще я изненадат в студиото на предаването.

 

 

Чети и: Приключенията на "Разбивачът Ралф" започват утре

 

 

Изненадите, които са й подготвили Меги и Нели ще продължат със срещи с баща й и сестра й, които ще разкрият как се е променяла тя през годините. За семейните ценности, помощта в отглеждането на близнаците и гордостта, която им носи Деси –те ще споделят откровено в „Търси се“ – в неделя, от 11:00 часа по bTV.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV