„Добрите момчета" тръгват по bTV Cinema

 

Началото ще е на 8 ноември от 20:00 часа с повторения от 23:00 часа

 

 

Джак е млад, амбициозен и изряден детектив, чиито навик да се подценява го е довел до безперспективна позиция в полицейския участък на Далас. Със стриктното спазване на правилата той печели приятели в управлението и е назначен да следи за доброто поведение на старшият полицай с мръсен речник – Дан Старк. Джак е спокоен и уравновесен, предпочита да не се забърква в неприятности, когато не е необходимо.

 

 

Неговият партньор Дан, пиян и развратен ветеран, е все още в участъка благодарение на предишната си слава и една отдавнашна героична постъпка. Преди години той е спасил сина на виден местен политик и сега прекарва повечето от времето си, за да разказва за подвига. В същото време поддържа близки приятелски отношения с нарушителите на закона, които арестува. Въпреки това предчувствията му за "голямата картина" на престъпления и странните начини за разрешаването им създават усещането, че Дан все още си свърши работата.

 

 

Чети и: Култови БГ филми на 4 екрана

 

 

В ролите ще видим Брадли Уитфорд, Колин Ханкс, Джени Уейд, Диана Рива, Кимбърли Кембъл, Кенет Едуардс и др. Създател на „Добрите момчета” е Мат Никс.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV