Иван Черкезов се добра до Джон Бон Джоуви

 

Репортерът на Нова ТВ разговаря цял час с рок звездата в престижния хотел „Савой”

 

 

Джон Бон Джоуви е изключително естествен и земен човек. Той е истински професионалист, който знае много добре как да бъде близък до хората и едновременно с това да пази необходимата дистанция”, това са само част от впечатленията на репортера на Нова ТВ Иван Черкезов, след като имаше уникалния шанс да вземе интервю от рок легендата. Той отиде специално до Лондон, за да се срещне с любимеца на милиони по света, и бе единственият представител на българска медия, допуснат до звездата от мениджмънта му.

 

 

Репортерът на Нова ТВ, известен със страстта си към рок музиката, сподели, че все още не може да осъзнае какво се е случило. Той допълни, че според него е важно хората да се вслушат в думите на Бон Джоуви, защото те са изпълнени с много истина и мъдрост. Пред камерата на Нова ТВ рок звездата посъветва всички, които искат да бъдат като него, да имат ясна представа за себе си, а не просто да мислят за популярността, която ще придобият.

 

 

Веднага след срещата на екипа на Нова ТВ с Джон Бон Джоуви, продължила цял час, рок звездата се отправи на среща с британския премиер Дейвид Камерън.

 

 

Интервюто се проведе в небезизвестния апартамент 426 на хотел „Савой” – едно от най-престижните места, където по право отсядат световните знаменитости. Любопитно около историята на хотела е, че това е единственото място, където кралското семейство е било настанявано, за да ползва банята по време на ремонта на Бъкингамския дворец. На същия етаж  е отсядала и Великата Мария Калас, като на нейно име е наречена една от стаите. В хотел „Савой” романтични срещи са имали Мерилин Монро и Сър Лорънс Оливие, а имена като София Лорен и Кари Грант също са били сред ВИП гостите.

 

 

Чети и: БНТ излъчва мача Миньор (Перник) - Левски

 

 

Иван Черкезов работи в Нова ТВ от 12 години. Доказал се като един от най-опитните журналисти в отразяването на музикални теми, той е взимал интервюта от имена като ZZ Top, китариста на Металика Кърк Хамет, Пол Анка, Жан Мишел Жар, Блеки от WASP, Джей Джей Френч от Twisted sister, Ник Мейсън от Pink Floyd, Шиниъд О`Конър, Джон Лорд и много други. Според него, именно защото пеят със сърце и с усещане за свобода, рок музикантите пълнят стадионите, а рокендролът остава безграничен и неподвластен на времето и конюнктурата. 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV