"Теория за големия взрив" с премиера по bTV Comedy

 

Ситкомът е  носител на „Еми” и „Златен глобус”

 

 

История за двама умни приятели, които знаят и най-малките подробности за квантовата физика, но що се отнася до ежедневието на Земята, се чувстват като пълна нула. Зрителите на bTV Comedy ще се срещнат с един от най-популярните ситкоми – „Теория за големия взрив”. Поредицата стартира на 7 ноември,  като епизодите ще се излъчват всеки делник от 23:00 часа.

 

 

„Теория за големия взрив” е носител на редица престижни награди, сред които „Еми” и „Златен глобус”. Нейни създатели са Чък Лори („Двама мъже и половина”, „Дарма и Грег”, „Сибил”, „Огнената Грейс”) и Бил Пради („Момичетата Гилмор”, „Дарма и Грег”, „Фантазьорът”).

 

 

В „Теория за големия взрив” участват Джони Галеки („Розан”, „Ванила Скай”, „Сестри по неволя”), Джим Парсънс („Съдия Ейми”, „Гардън Стейт”), Кейли Куоко („Чародейки”, „8 прости правила да излизаш с дъщеря ми”, „Виртуален убиец”), Саймън Хелбърг („Джоуи”, „На женска територия”, „Ван Уайлдър”) и театралният актьор Кунал Нейяр.  

 

 

Леонард (Калеки) и Шелдън (Парсънс) са съквартиранти, брилянтни физици, истински „мозъци”, които са наясно как работи вселената. Но тази тяхна гениалност не им помага при комуникацията с хората, особено с жените. Всичко това започва да се променя, когато една свободолюбива красавица на име Пенни (Куоко) се заселва в съседния апартамент.

 

 

Чети и: Иван Черкезов се добра до Джон Бон Джоуви

 

 

Шелдън е напълно щастлив да прекарва вечерите си в игра на специалната игра с думи, която си устройват със социално неадекватните си приятели – колегите-учени Хауърд Уоловиц (Хелбърг) и Кутрапали (Нейяр). Обаче Леонард вижда в Пени цяла нова вселена от възможности…включително за любов. Ще отговори ли и тя със същото, ще разберете в „Теория за големия взрив” - от 7 ноември, всяка делнична вечер от 23:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Кино & TV