Рангел става рекламно лице

 

"Столичани в повече" в сряда по bTV

 

 

В следващия епизод на „Столичани в повече” - в сряда от 21:00 часа по bTV, Рангел не може да се примири с факта, че вечните му конкуренти Славка и Йордан го водят с цели 2 процента в концесията. Самите те не спират да му се подиграват и да изтъкват неоспоримата си победа. Единственото условие Чеканов да се сдобие с по-голям дял е да вложи още пари и той се оказва доста изобретателен в тяхното намиране.

 

 

Потърпевши са жителите на Извор, които са подложени на всевъзможни глоби от общинския инспектор. Късметът на Рангел в този ден работи на пълни обороти. Той случайно е харесан да участва в реклама на лекарство, а хонорарът  е  доста примамлив. Бившият кмет не се поколебава да влезе в ролята на индийски факир, а в ролята на негова партньорка зрителите ще видят модела Катрин Вачева. 

 

 

 

 

Мария и Андрей се нанасят в новото жилище, което се оказва срещу домовете на родителите им. Фотографът обаче е доста мнителен към подбудите на Доминик за този скъп подарък и това обтяга до голяма степен отношенията между съпрузите.

 

 

Чети и: "Пред банята" празнува първи рожден ден в ефир

 

 

Отец Григорий и Радко не успяват да продадат бравите. Отец Григорий е принуден да ги заплати със собствените си пари. Двамата бизнесмени са сигурни, че мястото до Рилския манастир вече им е в кърпа вързано, но владиката има нова търговска задача за тях. Каква е тя?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Кино & TV